Phone: +603 – 4821 4961

TENGKU AZRUL & CO

Kami adalah KUMPULAN PROFESIONAL AKAUNTAN, AGEN CUKAI, SETIAUSAHA BERLESEN DAN PERUNDING PERNIAGAAN.

Kiraan Cukai Jualan Dan Perkhidmatan (SST)

Kami menawarkan perkhidmatan pengiraan bagi Cukai Jualan & Perkhidmatan (SST). Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut.

Mencari Perkhidmatan Perakaunan, Tax & Penubuhan Syarikat

TENGKU AZRUL & CO

TENGKU AZRUL & CO adalah satu pusat sehenti yang menawarkan perkhidmatan penyediaan dan penyelesaian laporan kewangan perniagaan. Perkhidmatan kami adalah lengkap, menyeluruh dan teliti selepas mengambil kira setiap aspek dari segi keperluan, kehendak dan masalah perniagaan yang dihadapi oleh peniaga-peniaga di Malaysia. Kami juga mempunyai pasukan profesional yang berkelayakan, berpengalaman dan dinamik yang mampu memberikan nasihat yang baik, latihan dan perundingan dalam semua aspek yang diperlukan dalam sesebuah perniagaan.

Berita Terbaru

21 Idea Bisnes Online Yang Anda Boleh Mula Hari Ini

21 Idea Bisnes Online Yang Anda Boleh Mula Hari Ini

Kini sangat mudah untuk berniaga di zaman ini kerana adanya bisnes online. Apatah lagi dengan kemajuan dan pengunaan pelbagai platform media sosial hari ini, semuanya menjadi mudah, baik urusan menjual dan juga membeli. Begitu juga dalam menentukan sasaran pasaran...

read more
9 Cara Memulakan Perniagaan (Walaupun Anda Masih Baru)

9 Cara Memulakan Perniagaan (Walaupun Anda Masih Baru)

"Saya ingat nak mula berniaga. Apakah cara memulakan perniagaan yang bagus pada masa sekarang ni ya?" Itu adalah soalan yang biasa ditanya oleh mereka yang baru nak buat bisnes. Ya lah, dah tengok kawan-kawan buat bisnes, kita pun nak cuba samalah. Terdapat beberapa...

read more
Siapa Yang Dapat Pelepasan Cukai 2018 Untuk e-Filling 2019?

Siapa Yang Dapat Pelepasan Cukai 2018 Untuk e-Filling 2019?

Adakah anda termasuk dalam senarai pelepasan cukai 2018 untuk e-filling 2019? Rakyat Malaysia yang cukup syarat perlu membayar cukai pendapatan berdasarkan pendapatan minimum pada tahun sebelumnya. Untuk tahun 2019, pengiraan cukai pendapatan adalah berdasarkan pada...

read more

Ingin Hubungi Kami

Ingin bercakap dengan salah seorang perunding perakaunan kami melalui telefon? Sila isi maklumat anda dan kami akan hubungi anda dengan segera. Anda juga boleh call atau email kami juga di +60328570004 / +60183845149 |  admin@tazc.com.my

Saya berminat untuk berbincang tentang: